mandag den 13. september 2010
Boller
850 g mel
150 g margarine
75 g sukker
2 æg
1 knsp. salt
75 g gær
4 dl sødmælk
(æg til pensling)
1. Gæren udrøres i den lunkne mælk
2. Margarinen smuldres i melet så det ligner revet ost
3. Kom alle ingredienserne i den udrørte gær
4. Ælt dejen godt igennem (jeg bruger røremaskine 5 min på lavt blus)
5. Sæt dejen til hævning 30-40 min
6. Form 24 boller (på størrelse med en frikadelle, de hæver meget)
7. Lad bollerne efterhæve 10-15 min
8. Pensl bollerne (jeg bruger sammenpisket æg)
9. Bollerne bages ved 200 grader i 10-12 min til de er gyldne
Etiketter:
Boller
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar