TIP: Chokolademoussen er velegnet som dessert eller som kagecreme.
Bruges den som kagecreme er der nok til 2 lag i en rund form á 22 cm. Som dessert er der rigeligt til 12 portioner.
TIP: Hvis du bruger toblerone vil jeg anbefale at sigte massen inden den kommes på køl.
500 g af hvilken som helst chokolade
½ l fløde
1. Hæld fløden i en gryde.
2. Bræk chokoladen i småstykker og smelt den i fløden. (Fløden skal ikke koge, blot være varm nok til at smelte chokoladen).
3. Hæld chokolademassen i en skål og kom på køl natten over eller min 12 timer.
4. Pisk massen som var det flødeskum. (Massen er mere fast end flødeskum).
5. Kom mellem kagebunde eller kom i portionsglas (her er rigeligt til 12 pers.) og kom lidt flødeskum og revet chokolade ovenpå portionerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar