torsdag den 23. september 2010

Chokolademousse

TIP: Chokolademoussen er velegnet som dessert eller som kagecreme.
Bruges den som kagecreme er der nok til 2 lag i en rund form á 22 cm. Som dessert er der rigeligt til 12 portioner.

TIP: Hvis du bruger toblerone vil jeg anbefale at sigte massen inden den kommes på køl.


500 g af hvilken som helst chokolade
½ l fløde

1. Hæld fløden i en gryde.

2. Bræk chokoladen i småstykker og smelt den i fløden. (Fløden skal ikke koge, blot være varm nok til at smelte chokoladen).

3. Hæld chokolademassen i en skål og kom på køl natten over eller min 12 timer.

4. Pisk massen som var det flødeskum. (Massen er mere fast end flødeskum).

5. Kom mellem kagebunde eller kom i portionsglas (her er rigeligt til 12 pers.) og kom lidt flødeskum og revet chokolade ovenpå portionerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar