torsdag den 23. september 2010

Bærmousse

TIP: Bærmoussen er velegnet som dessert eller som kagecreme. Bruges den som kagecreme er der nok til 2 lag i en rund form á 22 cm. Som dessert er der rigeligt til 12 portioner.


6 blade husblas
500 g bær af enhver salgs
Saften af 1 citron
200 g flormelis
Korn af 1 stang vanille
½ l fløde

1. Læg husblassen i blød i koldt vand. (hvis du gør det i varmt opløses den).

2. Pisk bær, citronsaft, flormelis og vanillekorn sammen til en luftig masse.

3. Smelt husblassen over vandbad i det vand der medfølger når du tager dem op efter iblødsætning.

4. Lad husblassen køle lidt af og rør den i bærmassen.

5. Pisk fløden og vend den i massen.

6. Stil moussen på køl natten over eller min 12 timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar