mandag den 20. september 2010

Friturestegt Snickers

6 Snickers
2 æg
3 dl mælk
100 g mel
1 tsk vanille
2 spsk sukker
1 tsk bagepulver
Olie

1. Kom dine Snickers i fryseren 1-1½ time.

2. Kom olie i en gryde og bring den i kog.

3. Rør i mellemtiden æg, mel, mælk, sukker, bagpulver og vanille sammen til en jævn og flydende pandekagedej.

4. Vend dine Snickers i pandekagedejen en af gangen. (De skal være dækket af et tyndt lag). Kom dem i gryden med olien.

5. Kog dem ca 2 min til de er gyldne.

6. Tag dem op af gryden med en hulske og kom på en tallerken med køkkenrulle så de kan dryppe af.

7. Afkøl 2 min inden servering.

TIP: Server en kugle frisk sorbet og en kugle vanille is til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar