mandag den 20. september 2010

Mac 'n' Cheese

250 g små macaronirør (man kan få dem i poser hvor de er ca. 1½ cm lange)
100 g finthakket løg
2 spsk smør
2 spsk mel
1 tsk peber
5 dl mælk
300 g cheddarost

1. Kog macaronien, dræn den, hæld den tilbage i gryden og sæt den til side.

2. I en anden stor gryde steges det finthakkede løg i smørret indtil løget er blødt.

3. Mel og peber tilsættes og røres hurtigt sammen.

4. Tilsæt straks mælken. Pisk det godt igennem og kog nu indtil det er tykt og bobler (Pas på det ikke klumper eller brænder på)

5. Tilsæt den revne ost og rør i det indtil osten er smeltet.

6. Hæld osteblandingen i gryden med macaronien og rør det hele godt sammen.

7. Kom det hele i et fad og bag i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.

TIP: hvis du ønsker en sprød top kan du smelte lidt smør og hælde ud over retten inden den kommes i ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar