torsdag den 23. september 2010

Muffins Variationer

Disse ingredienser kan tilsættes den færdigrørte grundopskrift:



Appelsin:

Saft og reven skal af ½ økologisk appelsin



Banan:

2 modne moste bananer



Banan og valnød:

2 modne maste bananer

80 g hakkede valnøddekerner (pecannød er også lækkert)



Cholokade:

200 g hakket chokolade af enhver art



Chokolade og mandler:

100 g hakket chokolade af enhver art

50 g hakkede mandler



Gulerod:

100 g reven gulerod

1 tsk kanel



Gulerod og æble:

100 g reven gulerod

100 g groftrevne æbler /eller i tern

1 tsk kanel



Hindbær:

1 dl optøede eller friske hindbær



Hindbær og hvid chokolade:

1 dl optøede eller friske hindbær

100 g hakket hvid chokolade



Kakao, mandel og æble:

2 spsk kakao pulver

50 g hakkede nødder

2 æbler i små tern



Kokos:

1 æg

150 g kokosmel



Kokos og chokolade:

1 æg

150 g kokosmel

100 g hakket chokolade



Æble og kanel:

200 g groftrevet æble eller 100 g æble i tern

1 tsk kanel



Chokolade og kaffe:

200 g hakket chokolade

1-2 tsk pulverkaffe udrørt i en smule vand



Tranebær:

100 g tranebær





Mulighederne er uendelige... jeg skriver flere på efterhånden som jeg får afprøvet flere ideer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar