tirsdag den 21. september 2010

Müsli

100 g grofthakkede nødder (bestem selv hvilken/hvilke slags)
100 g speltflager
300 g havregryn
3-4 spsk honning
100 g kokosflager
100-200 g tørrede rosiner, blåbær, tranebær el. lign.

1. Bland mandler, speltflager og havregryn

2. Rist blandingen på en tør pande i nogle minutter, til blandingen begynder at dufte ristet.

3. Tilsæt honning og bland grundigt. Rist yderligere et par minutter.

4. Hæld nu på en bradepande med bagepapir.

5. Bland kokosflagerne i.

6. Bages i ovnen 5-10 min ved 200 grader. Hold øje, kokosflagerne skal kun lige begynde at tage farve.

7. Kom den tørrede frugt i og lad køle af.

8. Kom i beholder med tætsluttende låg

Kan kommes på yoghurt, a38, ymer, græsk yoghurt el. lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar