mandag den 27. september 2010

Grovboller med kokos og sødt smør

½ pk gær
6 dl lunkent vand
½ dl valnøddekerner
200 g knækkede hvedekerner eller havregryn
75 g koosmel
100 g rosiner
700 g mel.

Sødt smør:
100 g blødt smør
2 spsk flormelis
1 tsk citronsaft

1. Rør gæren ud i vandet.

2. Tilsæt resten undtagen mel og rør grundigt.

3. Tilsæt gradvist melet.

4. Ælt dejen grundigt.

5. Lad dejen hæve 1 time.

7. Form til 12 boller og sæt dem på en papirklædt bageplade.

8. Lad bollerne efterhæve 30 min.

9. Bag bollerne på midterste rille ved 200 grader.

Sødt smør:

1. Rør ingredienserne til det bliver luftigt.

2. Server smørret til bollerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar