240 g smør
200 g farin
200 g sukker
2 æg
300 g mel
2 dl havregryn
1 tsk bagepulver
2 tsk vanille
300 g grofthakket chokolade
150 g grofthakkede nødder (praktisk talt alle nødder kan bruges)
1. Smelt smørret.
2. Bland sukker og farin.
3. Kom smørret over sukkerblandingen og rør grundigt.
4. Rør æggene i.
5. Rør havregryn, chokolade og nødder i.
6. Bland mel, vanille og bagepulver og sigt i dejen.
7. Lad dejen trække 20 min.
8. Tril dejen til kugler (jeg bruger en god skefuld) kom kuglerne på pladen og tryk dem flade. (Kom ikke flere end 9 småkager på hver plade idet de flyder ud og bliver ret store).
9. Bag i ovnen på midterste rille ved 200 grader i 8-10 min
10. Tag dine cookies ud af ovnen og lad dem køle helt af på en bagerist. (De er meget bløde når de kommer ud af oven, de bliver faste og sprøde ved afkøling).
Herhjemme er de et kæmpe hit.
Velbekomme ;o)
200 g farin
200 g sukker
2 æg
300 g mel
2 dl havregryn
1 tsk bagepulver
2 tsk vanille
300 g grofthakket chokolade
150 g grofthakkede nødder (praktisk talt alle nødder kan bruges)
1. Smelt smørret.
2. Bland sukker og farin.
3. Kom smørret over sukkerblandingen og rør grundigt.
4. Rør æggene i.
5. Rør havregryn, chokolade og nødder i.
6. Bland mel, vanille og bagepulver og sigt i dejen.
7. Lad dejen trække 20 min.
8. Tril dejen til kugler (jeg bruger en god skefuld) kom kuglerne på pladen og tryk dem flade. (Kom ikke flere end 9 småkager på hver plade idet de flyder ud og bliver ret store).
9. Bag i ovnen på midterste rille ved 200 grader i 8-10 min
10. Tag dine cookies ud af ovnen og lad dem køle helt af på en bagerist. (De er meget bløde når de kommer ud af oven, de bliver faste og sprøde ved afkøling).
Herhjemme er de et kæmpe hit.
Velbekomme ;o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar