Lidt af en giftig, men festlig sag at se på.
Hvid chokolademousse, der har fået en klat med pastafarverne. Derefter lagt i lag i et glad. Toppet af med flødeskum og krymmel.
Chokolademousse:
275 g hvid chokolade 4 past. Æggeblommer 4 dl. Piskefløde 1. Bræk den hvide chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad. 2. Rør æggeblommer i chokolademassen og lad den køle lidt. 3. Del chokolademassen i flere skåle og indfarv med pastafarve. 4. Pisk fløden stiv. 5. Rør først lidt af flødeskummet i chokolademassen og vend så resten i. 6. Stil moussen koldt et par timer. 7. Kom lagvis chokolademoussen i de forskellige farver i den beholder du ønsker at servere den i. 8. Pynt med flødeskum og krymmel. | <>>||
<> | ||
Ingen kommentarer:
Send en kommentar