tirsdag den 13. marts 2012

Multifarvet mousse

Lidt af en giftig, men festlig sag at se på.

Hvid chokolademousse, der har fået en klat med pastafarverne. Derefter lagt i lag i et glad. Toppet af med flødeskum og krymmel.



 






Chokolademousse:
<>
 
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
 
<>
<>
<>

275 g hvid chokolade
4 past. Æggeblommer
4 dl. Piskefløde

1.     Bræk den hvide chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.

2.     Rør æggeblommer i chokolademassen og lad den køle lidt.

3.     Del chokolademassen i flere skåle og indfarv med pastafarve.

4.     Pisk fløden stiv.

5.     Rør først lidt af flødeskummet i chokolademassen og vend så resten i.

6.     Stil moussen koldt et par timer.

7.     Kom lagvis chokolademoussen i de forskellige farver i den beholder du ønsker at servere den i.

8.     Pynt med flødeskum og krymmel.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar