tirsdag den 13. marts 2012
Rødgrød med flødeskum
½ l piskefløde
½ vanillestang
1 spsk. sukker
1. Flæk den halve vanillestang og skrab kornene ud.
2. Kom vanillekornene over i sukkeret og blandt det godt sammen.
3. Pisk fløde og vanille+sukker til en hård/fast skum.
Rødgrød:
300 g rabarberstilke
250 g ribs
250 g jordbær (friske)
350 g hindbær (friske)
150 g sukker
2 ½ dl vand
1 stang vanille
1.Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og kom i gryden, kom også stangen i gryden.
2. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad simre ved svag varme til den når den ønskede konsistens.
3. Fisk vanillestangen op af grøden.
4. Afkøl grøden helt og læg den i lag med det hårdtpiskede flødeskum.
Etiketter:
Rødgrød med flødeskum
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar