tirsdag den 13. marts 2012

Rødgrød med flødeskum



½ l piskefløde
½ vanillestang
1 spsk. sukker

1. Flæk den halve vanillestang og skrab kornene ud.

2. Kom vanillekornene over i sukkeret og blandt det godt sammen.

3. Pisk fløde og vanille+sukker til en hård/fast skum.

Rødgrød:

300 g rabarberstilke
250 g ribs
250 g jordbær (friske)
350 g hindbær (friske)
150 g sukker
2 ½ dl vand
1 stang vanille

1.Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og kom i gryden, kom også stangen i gryden.

2. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad simre ved svag varme til den når den ønskede konsistens.

3. Fisk vanillestangen op af grøden.

4. Afkøl grøden helt og læg den i lag med det hårdtpiskede flødeskum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar